Naast klassikale trainingen bieden we ook e-trainingen aan. Deze trainingen kan je volgen op het moment en de locatie waar het jou uitkomt. De trainingen bestaan uit een aantal video’s waar wij aan de hand van een presentatie uitleg geeft over het onderwerp. De video’s worden aangevuld met praktijkervaringen en voorbeelden.

Ook is er bij de meeste trainingen de gelegenheid om je in te schrijven voor een Q&A sessie waar je samen met andere cursisten live vragen kan stellen. 

Wat onze E-trainingen uniek maakt:

  • Een intake waar het begrijpen van jullie behoefte centraal staat.
  • Interactieve workshops gebaseerd op jullie eigen praktijksituatie.
  • Praktijkvoorbeelden van organisaties die al een stap verder zijn.
  • Een vragenuur op een moment dat het jullie uitkomt.
Architectuur

Introductie Architectuur

In deze training krijg je een overzicht wat architectuur is en hoe een architectuur functie kan helpen om je organisatiedoelen te halen. Na afloop kan je vanuit een aantal perspectieven uitleggen wat architectuur is.

Strategie

Business capabilities

Business capabilities (bekwaamheid) beschrijven wat wij als organisatie of als afdeling kunnen. Het vormt daarmee een uitstekende basis voor de discussie over wat we nu kunnen en wat we in de toekomst willen kunnen.

Architectuur

Agile architecting

Op het eerste gezicht lijken architectuur en agile werkwijzen haaks op elkaar te staan. Niets is echter minder waar; architectuur en agile versterken elkaar. In deze e-learning leer je wat ‘agile’ nu echt is en wat agile architecting is.

Architectuur / Architectuur processen

Besturen & besluiten (governance)

In deze e-learning neem ik je mee in de rol van architectuur in governance. Je leert waarom governance belangrijk is en wat er fout kan gaan als deze niet goed ingericht is. Ook leer je wat governance en IT governance is.

Architectuur / Architectuur instrumenten

Effectief architectuur principes gebruiken

Architectuur principes zijn het fundamentele stuk gereedschap van de architect. Ze vertalen abstracte visies, strategieën, wet en regelgeving, (keten)afspraken en andere waarden in specifieke requirements voor projecten.

Architectuur / Architectuur instrumenten

Effectief start architecturen gebruiken

Start architecturen zijn bedoeld om veranderingen de juiste richting op te sturen. Dat noemen we veranderingen onder architectuur brengen. Feitelijk betekent dit dat we de oplossingen in lijn brengen met de geldende visies, wetgeving, strategieën en afspraken.

Realiseer uw ambitie, start vandaag.

Neem contact op met onze experts voor een echte kennismaking.

Scan gratis jullie IT-project

Een van de belangrijkste uitdagingen bij een IT-project is dat business & IT-teams samen begrijpen van wat we willen doen en wat we gaan doen.

Hoe gaat dat in jullie IT-project?
Ontdek het vandaag. Gratis en vrijblijvend en ga samen aan de slag.

Bekijk onze scan

You have Successfully Subscribed!