Onze beloften

Organisatiedoelen boven IT-doelen

IT projecten bestaan niet, wel zijn er projecten met een IT-component. Zonder organisatiedoel heeft een project geen zin. Een project moet altijd starten met een business case met daarin een overtuigende redenering voor het inrichten van een project. Een project kan pas starten wanneer er een eigenaar in de organisatie is die erin gelooft.

Samenwerking op basis van vertrouwen

Opdrachtgever en opdrachtnemer spreken elkaar aan op hun verantwoordelijkheid. Er wordt gestuurd op toegevoegde waarde en de kwaliteit van het eindresultaat. Creatief en innovatief handelen zijn daarmee randvoorwaarden. Samenwerking op basis van vertrouwen is het enige alternatief voor samenwerking gericht op contract. Begrijp ons niet verkeerd, contractuele afspraken zullen moeten worden gemaakt. Echter, de focus ligt op het eindresultaat en niet op wederzijdse afhankelijkheid.

Kleine en simpele oplossingen

Kleine en kortlopende projecten zijn veel beter te besturen dan grote langdurige projecten. We definiëren het liefst overzichtelijke en kortdurende projecten samen. Die zijn transparant en beheersbaar. Als grote uitdagingen niet in kleinere delen kunnen worden verdeeld dan snappen we het simpelweg niet goed genoeg en zijn we er nog niet aan toe om ze aan te pakken.

Vakmanschap boven status of reputatie

Vakmensen kunnen elkaar de waarheid zeggen en zullen elkaar aanspreken als dat nodig is. Opdrachtgevers tonen eigenaarschap en sturen proactief met compassie en betrokkenheid. I-Knowledge toont integriteit, leert permanent en streeft naar meesterschap. Eenvoud is het antwoord van I-Knowledge op complexiteit.

Inspelen op verandering

Wij accepteren dat de toekomst onvoorspelbaar is. Dit brengt de noodzaak mee om proactief te evalueren. Wij maken plannen die eenvoudig zijn om bij te sturen en belonen constructief kritische feedback. Zo blijven wij ‘fit for purpose’ acteren en volgen niet blind de specificaties. Wij durven vroegtijdig in te grijpen als de legitimatie van het project vervalt.

Laat ons u inspireren

 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque dignissim egestas urna, a varius magna congue sed. Praesent pellentesque mollis est. Vivamus ac vestibulum urna, eu placerat mi.

Scan gratis jullie IT-project

Een van de belangrijkste uitdagingen bij een IT-project is dat business & IT-teams samen begrijpen van wat we willen doen en wat we gaan doen.

Hoe gaat dat in jullie IT-project?
Ontdek het vandaag. Gratis en vrijblijvend en ga samen aan de slag.

Bekijk onze scan

You have Successfully Subscribed!