Grip op data

Is data zuurstof of goud voor uw organisatie? Misschien juist wel allebei. Data biedt een fundament om steeds slimmer waarde aan uw klanten te leveren. Elke transactie die uw organisatie uitvoert omvat data. Data raakt alle processen van uw organisatie, is idealiter de basis voor (bij)sturing en bepalend voor uw innovatie vermogen van morgen. Veel van uw IT-middelen zijn op uw processen en uw data gebaseerd. Daarnaast willen uw medewerkers data inzetten om te zorgen dat het werk elke dag een stukje beter, sneller en kwalitatiever verloopt. Steeds vaker ziet u de symptomen van onvoldoende regie op uw data. Fouten en kosten nemen flink toe. Het is tijd om uw data strategisch en daarmee integraal te benaderen. Datacentrisch handelen met grip op uw data. Het is immers te waardevol om alleen aan anderen over te laten.

Voor wie:

Deze masterclass is bedoeld voor mensen die strategisch om willen gaan met data en grip op data willen houden. Denk daarbij aan:

Beheerders Businessmanagers Informatiemanagers IT-managers Architecten Programmamanagers Portfoliomanagers Consultants

Doelen:

  • Begrijpen waarom data de drijvende kracht is voor digitale innovatie.
  • Begrijpen van de verschillende aspecten van data: Toegang, Ontdekken, Opschonen, Integreren, Aanleveren, Beheren, Monitoren, Auditen.
  • DefiniĆ«ren met behulp van Data Management Book of Knowledge (Dmbok) van passende data governance en data control eisen.
  • DefiniĆ«ren hoe technologie op een geautomatiseerde wijze aan data governance en data control eisen kan bijdragen.
  • Kies de juiste data rollen (owner, steward, engineer, scientist, architect) en bijbehorende competenties op strategisch, tactisch en operationeel niveau.

Over deze masterclass

  • 1650,- per deelnemer
  • Nijmegen, Utrecht en Zwolle
  • 3 dagen (10:00-16:00 uur)

Realiseer uw ambitie, start vandaag.

Neem contact op met onze experts voor een echte kennismaking.

4 september 2019 - 11 september 2019 - 18 september 2019 27 september 2019 - 4 oktober 2019 - 11 oktober 2019 14 oktober 2019 - 21 oktober 2019 - 28 oktober 2019 Data in nader overleg