Online workshops: 

 Op een creatieve en leuke manier samen groepsresultaat bereiken 

 

Combineer perspectieven

Wilt u samen met uw collega’s een creatieve sessie organiseren om tot inzichten te komen? Een techniek of methode samen ervaren.  

Loskomen van de waan van de dag of vaste structuren. Collectieve intelligentie activeren op een laagdrempelige manier. 

Workshops staan centraal in onze dienstverlening. Wij geloven in kleine, korte en intensieve sessies. Krachten van mensen bundelen.  

Vertaal business strategie naar IT-strategie en doelen

Maak duidelijk hoe IT een realistische en haalbare bijdrage kan leveren aan de doelen van de organisatie en wat daarvoor nodig is. Blijf in gesprek met behulp van een feedbackloop en stuur samen bij. 

 

Ontdek een teamvisie

Weet waar je voor staat. Leid daar doelen vanaf. Stel vast waar jullie werk begint en waar het stopt. Breng in beeld waarom jullie belangrijk zijn en weet hoe en waar je ‘nee’ tegen gaat zeggen.

Visualiseer het vermogen van een team 

Vergroot onderling begrip door het vermogen van jullie team in beeld te brengen en daarover in gesprek te gaan. Creëer samen inzicht waarom het nodig is, wat het is en wanneer het ‘goed’ is en vooral wat je niet doet.

Jullie maatwerk workshop

Is er sprake van veel discussie, groeit onderling onbegrip, twijfel je samen of je de brug gaat slaan en heb je behoefte aan een frisse blik van buiten. Zoek je een manier om hiervan los te komen.

We horen jullie ambitie en uitdaging graag.  

Ontdek jullie IV-keten 

Stroomlijn en verbind meerdere IV-teams om constant waarde toe te voegen.  Sla een brug tussen business & IT, concretiseer overdracht tussen teams en verscherp onderlinge verwachtingen.  

Ontdek een productvisie

Breng in beeld welke positieve verandering jouw product gaat maken, wie daarvan gaan profiteren en wat jouw organisatie eraan heeft. Alle neuzen dezelfde kant op en vanuit daar het werk te verdelen en afspraken te maken.

 

Ontdek een ‘praatplaat’ voor business & IT

Combineer het perspectief van de business en het perspectief van IT in een begrijpelijke praatplaat. Inzicht in elkaars belangen. Leg de verbinding tussen uitkomst en wat er voor nodig is om dat te realiseren.

 

Realiseer uw ambitie, start vandaag.

Plan direct een afspraak met één van onze experts voor een echte kennismaking.

Scan gratis jullie IT-project

Een van de belangrijkste uitdagingen bij een IT-project is dat business & IT-teams samen begrijpen van wat we willen doen en wat we gaan doen.

Hoe gaat dat in jullie IT-project?
Ontdek het vandaag. Gratis en vrijblijvend en ga samen aan de slag.

Bekijk onze scan

You have Successfully Subscribed!