Realiseren

Realiseer data-visualisaties

Realiseer een dashboard met aantrekkelijke visualisaties om uw strategische besluitvorming te blijven versnellen. Haal de data boven tafel die verborgen liggen in uw huidige processen, systemen en hun onderlinge relaties. Gebruik deze data voor impact analyses, scenarioplanning (wat-als), rapportages en effectieve communicatie. Stel de juiste prioriteiten en blijf vervolgens continu bijsturen. Datavisualisaties die afgestemd zijn op de belangen en perspectieven van uw stakeholders.

Hier staat u nu

  • Data verborgen
  • Beperkte impactanalyses
  • Beperkte scenario analyses

Hier wilt u naar toe

  • Inzicht in klantgedrag & winst
  • Selfservice rapportages
  • Benchmarking

De waarde van een visualisatie is het grootst wanneer het ons in staat stelt zaken op te merken die wij nooit hadden verwacht te zien.

Waarom

Het succes van uw organisatie hangt af van de mate waarin u uw klanten kent en aan hun behoeften weet te voldoen. Wat maakt een klant en uw producten en diensten winstgevend. Ontdek welke effecten te verwachten zijn wanneer klantbehoeften veranderen. En speel daar snel op in. Realiseer een visueel 360-graden overzicht op uw organisatie en haar prestaties. Vanuit meerdere perspectieven en doe inzichten op die u nooit verwacht had te zien.

Uw waardeproposities

Wat gaat u bereiken met data-visualisaties

Uw meetbare performance

Afstemming van strategie op huidige prestaties

Uw perspectieven

Visualisaties aansluiten op verschillende belangen

Uw dashboard

Gepersonaliseerde visualisaties voor besluitvormers

Resultaat

U gebruikt gepersonaliseerde data visualisaties die data die eerst verborgen zat zichtbaar heeft gemaakt. Data die inzicht geeft in het gedrag van uw klanten en de wijze waarop uw organisatie presteert. U bekijkt prestaties in samenhang en gebruikt dit inzicht voor strategische besluitvorming.

Voordelen van I-Knowledge

Gepersonaliseerde visualisaties

Verborgen data boven tafel

Continu blijven bijsturen

Plan nu een afspraak

Scan gratis jullie IT-project

Een van de belangrijkste uitdagingen bij een IT-project is dat business & IT-teams samen begrijpen van wat we willen doen en wat we gaan doen.

Hoe gaat dat in jullie IT-project?
Ontdek het vandaag. Gratis en vrijblijvend en ga samen aan de slag.

Bekijk onze scan

You have Successfully Subscribed!