Realiseren

Realiseer een multi-cloud

U wilt uw business & IT-teams ondersteunen om slim gebruik te maken van oplossingen die staan in ‘de cloud’. U wilt de productiviteit, wendbaarheid en snelheid van deze teams garanderen en uw bedrijfscontinuïteit waarborgen. Cloud staat synoniem voor versnelling en flexibiliteit, maar ook voor: abstract, ondoorzichtig en onsamenhangend. In een continu wisselend leverancierslandschap is het cruciaal dat uw business & IT-teams in staat zijn de juiste beslissingen te nemen bij de inzet van cloud oplossingen.

Hier staat u nu

  • Beperkte portabiliteit
  • Reactieve beveiliging
  • Vendor lockin

Hier wilt u naar toe

  • Continue dienstverlening
  • Piekgebruik opvangen
  • Dynamische kosten

“Multicloud is een veiligheidsgordel voor snelheidsfreaks”

Waarom

U wilt een multicloud die past bij uw organisatie. Risico’s, kostenoverschrijdingen, redundanties, vroegtijdig detecteren om uw business & IT-teams optimaal te ondersteunen. Transparantie in de oplossingen van meerdere cloud leveranciers en onderling begrijpelijk communiceren hoe workloads worden uitgevoerd. Weten welke cloud resources voor welke projecten worden gebruikt en business & IT-teams in staat stellen resources uit te zetten zonder dat het de bedrijfscontinuïteit in gevaar brengt.

Uw multicloud strategie

Doelen, kpi's, governance & roadmap

Uw applicatie profielen

Raamwerk analyse & evaluatie

Uw workloads, resources & cloudplatform

Verbinden met cloud leveranciers

Uw use cases & business services

Klein starten met één business service

Resultaat

U biedt uw business & IT-teams de mogelijkheid snel gebruik te kunnen maken van slimme cloudoplossingen. U heeft een stuurmechanisme gerealiseerd die u in staat stelt uw cloud gebruik zichtbaar te maken en vergroot daarmee onderling begrip. Op een transparante manier worden workloads over meerdere omgeving verplaatst. Besluiten worden door business & IT-teams samen gemaakt. Uw dienstverlening naar uw klanten staat daarbij telkens centraal.

Voordelen van I-Knowledge

Wisselen van cloud omgevingen

Vroegtijdige detectie

Snelle besluitvorming

Plan nu een afspraak

Scan gratis jullie IT-project

Een van de belangrijkste uitdagingen bij een IT-project is dat business & IT-teams samen begrijpen van wat we willen doen en wat we gaan doen.

Hoe gaat dat in jullie IT-project?
Ontdek het vandaag. Gratis en vrijblijvend en ga samen aan de slag.

Bekijk onze scan

You have Successfully Subscribed!