Regisseren

Grip op uw IT-risico’s

U wilt voorkomen dat het gebruik van verouderde technologie de bedrijfscontinuïteit in gevaar brengt. Door risico’s vroegtijdig te signaleren en technologie op tijd te blijven vernieuwen blijft uw organisatie relevant. U wilt inzicht en overzicht in de onderlinge afhankelijkheden van de technologie. Of deze zich nu binnen of buiten uw organisatie bevindt. Uw business & IT-teams zijn zich elke dag bewust van de mogelijke risico’s voor uw bedrijfscontinuïteit en leggen samen de juiste prioriteiten.

Hier staat u nu

  • Geen transparantie
  • Verouderde technologie
  • Beperkte sturing op risico’s

Hier wilt u naar toe

  • Technologie in beeld
  • Bevordering samenwerking
  • Risico’s continu verkleinen

“Wanneer je zegt ‘had ik maar’ zeg je eigenlijk ‘Ik ben te laat’. Begin, begin goed, begin nu.”

Waarom

Naast aandacht voor nieuwe technologie wilt u sturen op het uitfaseren van verouderde technologie. De kosten en risico’s van verouderde technologie groeien met de dag. U ziet dat business & IT-teams worstelen met beperkte functionaliteiten, integratie issues, gebrek aan competenties en vermindering van ondersteuning door leveranciers. U wilt meer grip op uw technologie levenscyclus door de samenwerking van uw business & IT-teams te bevorderen.

Uw technologie

Transparante informatie over uw technologisch fundament

Uw technologie impact

Een integraal beeld van de afhankelijkheden

Uw communicatie

Leg begrijpelijk uit waar de risico’s zitten

Uw beheersing

Richt beheersmaatregelen in

Resultaat

U heeft een levenscyclus voor uw technologie ingericht. Op een proactieve wijze faseert u technologie uit die risicovol is voor uw bedrijfscontinuïteit. De samenwerking tussen uw business & IT-teams is versterkt. Technologie risico’s worden gerelateerd aan de werkzaamheden die uw mensen dagelijks uitvoeren. Een keuze om te stoppen met verouderde technologie wordt samen gemaakt. Niet door de complexiteit van de technologie centraal te zetten, maar het effect dat technologie heeft op het dagelijkse werk.

Voordelen van I-Knowledge

Risico's in beeld

Een technologie levenscyclus

Bedrijfscontinuïteit waarborgen

Plan nu een afspraak

Bekijk alle oplossingen van 'Regisseren'

Scan gratis jullie IT-project

Een van de belangrijkste uitdagingen bij een IT-project is dat business & IT-teams samen begrijpen van wat we willen doen en wat we gaan doen.

Hoe gaat dat in jullie IT-project?
Ontdek het vandaag. Gratis en vrijblijvend en ga samen aan de slag.

Bekijk onze scan

You have Successfully Subscribed!