Regisseren

Grip op uw uitdagingen

Verzamel de uitdagingen die er spelen. Het combineren van inzichten van verschillende lagen van de organisatie versnelt uw digitale innovatie. Hoe meer u begrijpt en inspeelt op de uitdagingen die er spelen, des te beter een toekomstige digitale innovatie wordt omarmd door uw mensen en uw klanten. Met tooling en offline begeleiding worden uw mensen gestimuleerd om frustraties te delen en frisse ideeën met elkaar te genereren. De beste ideeën samenbrengen in innovatieprojecten. Innovatieprojecten die uw uitdagingen oplossen.

Hier staat u nu

  • Geen directe klantfeedback
  • Eenzijdige inzichten van uitdagingen
  • Niet valideren van ideeën

Hier wilt u naar toe

  • Begrijp de gehele context
  • Inzicht vanuit meerdere perspectieven
  • Gestructureerd proces

Een verbindend platform om lopende uitdagingen met frisse ideeën te combineren tot gerichte innovatieve oplossingen.

Waarom

In een wereld die steeds verder digitaliseert is innovatie de ruggengraat van uw organisatie. Toekomstige groei hangt af van uw concurrentiekracht en innovatief vermogen. Door samenwerking en onderlinge discussies te faciliteren worden uw uitdagingen beter begrepen en de beste ideeën verzameld. Zo realiseert u innovatie die bij uw organisatie past, die uw mensen begrijpen, die uw mensen verbindt en die uw organisatie klaarstoomt voor de wereld van morgen.

Uw innovatie thema’s

Definiëren van meetcriteria

Uw uitdagingen verzamelen

Waar liggen wij wakker van?

Uw ideeën genereren

Identificeren, clusteren en valideren

Uw innovatie funnel vullen

Projecten initiëren, inplannen en tracken

Resultaat

Uw mensen beschikken over een gestructureerd proces en een verbindend platform om de beste ideeën te ontdekken voor het oplossen van uw uitdagingen. Ideeën die gevalideerd worden op basis van heldere meetbare criteria. Over afdelingen en rollen heen, inclusief een democratisch proces om intern te stemmen op ideeën. U combineert inzichten tot nieuwe diensten en geeft directe sturing aan uw digitale innovatie. Uw organisatie wordt sneller, beter en wendbaarder .

Voordelen van I-Knowledge

Gebruik collectieve intelligentie

Validatie door uw klanten

Continu innovatieprojecten identificeren

Plan nu een afspraak

Bekijk alle oplossingen van 'Regisseren'

Scan gratis jullie IT-project

Een van de belangrijkste uitdagingen bij een IT-project is dat business & IT-teams samen begrijpen van wat we willen doen en wat we gaan doen.

Hoe gaat dat in jullie IT-project?
Ontdek het vandaag. Gratis en vrijblijvend en ga samen aan de slag.

Bekijk onze scan

You have Successfully Subscribed!