Regisseren

Grip op uw proces

U wilt uw routinematige werkzaamheden zoveel mogelijk automatiseren. U wilt end-tot-end inzicht in uw processen. Samenwerking tussen mensen en systemen stimuleren om het dagelijkse werk beter, sneller en aantrekkelijker te maken. Grip op processen door ze te automatiseren, business- & IT-team laten beschikken over de juiste analyse tools en slimme rapportages die bottlenecks in uw bedrijfsvoering blootlegt. Kansen ontdekken om het dagelijkse werk te versnellen, kosten te verlagen, flexibiliteit te vergroten en eenvoudiger te voldoen aan veranderende kwaliteitseisen van derden.

Hier staat u nu

  • Repeterende handelingen
  • Beperkte flexibiliteit
  • Hoge kosten

Hier wilt u naar toe

  • Hoge klanttevredenheid
  • Wendbare processen
  • Minder fouten

“De vraag is niet OF maar WANNEER nieuwe technologische mogelijkheden zoveel impact hebben dat het de bedrijfscontinuïteit in gevaar brengt”

Waarom

Samen met uw medewerkers werkt u elke dag samen om uw organisatie relevant te laten blijven. Procestechnologie inzetten om uw medewerkers samen in staat te stellen continu aan te sluiten op veranderende omstandigheden. Snel inzicht krijgen in wat wel werkt en wat niet. Actieve samenwerking stimuleren om ideeën voor vernieuwing snel uit te wisselen. Procestechnologie inzetten om suggesties, feedback en succesvolle executie vast te leggen. Kleine overwinningen realiseren binnen een zeer korte tijd.

Uw proces strategy & modellering

Continu gelinkt aan uw services

Uw kwalitatieve analyse

Inzicht in waarde, root-cause, het pareto principe

Uw kwantitatieve analyse

Inzicht in flow, proces simulatie, wachttijden

Uw monitoring & verbetering

Uw monitoring & verbetering

Resultaat

Uw business & IT-teams gebruiken procestechnologie om elkaar beter te begrijpen. Samen bepalen ze wat ze willen bereiken en hoe het proces wordt ingericht om de gewenste resultaten te behalen. Het proces wordt geoptimaliseerd door procesdata te gebruiken voor slimme analyses en kansen te ontdekken om het werk elke dag weer sneller, beter en aantrekkelijker te maken. De basis om kansen te ontdekken voor digitale innovatie en continu relevant te blijven.

Voordelen van I-Knowledge

Wendbare processen

Slimme procestechnologie

Constante kleine overwinningen

Plan nu een afspraak

Bekijk alle oplossingen van 'Regisseren'

Scan gratis jullie IT-project

Een van de belangrijkste uitdagingen bij een IT-project is dat business & IT-teams samen begrijpen van wat we willen doen en wat we gaan doen.

Hoe gaat dat in jullie IT-project?
Ontdek het vandaag. Gratis en vrijblijvend en ga samen aan de slag.

Bekijk onze scan

You have Successfully Subscribed!