Navigeren

Ontdek uw business capabilities

U wilt een continue link tussen uw strategie en bedrijfsvoering. Business capabilities geven een overzicht wat u organisatie elke dag moet doen om uw strategie succesvol te realiseren. Door business capabilities te definiëren, visueel en communiceerbaar te maken wordt onderlinge samenwerking gestimuleerd. Op basis van een 360 graden overzicht samen continu onderbouwen en besluiten wat aandacht nodig heeft.

Hier staat u nu

  • Beperkte link tussen strategie en bedrijfsvoering
  • Beperkte samenwerking tussen betrokkenen
  • Focus op onderliggende technologie

Hier wilt u naar toe

  • 360 graden overzicht op uw bedrijf
  • Continu meten van business prestaties
  • Fundament leggen voor samenwerking

Digitale innovatie begint en eindigt bij mensen. Mensen die van betekenis willen zijn, elkaar weten te vinden en elkaars rol begrijpen.

Waarom

U wilt uw business en IT-teams een begrijpelijke taal voor communicatie bieden. Samenwerking bevorderen om uw concurrenten voor te blijven. Focus houden op uw kern capabilities en onderbouwd de juiste investeringskeuzes maken. Technologie waar kan hergebruiken om uw producten en diensten steeds sneller aan te kunnen passen en beschikbaar te maken voor uw klanten.

Uw capabilities gevisualiseerd

Vertalen van de strategie naar het ‘wat’

Uw gewenste capabilities

De basis voor de te nemen route

Uw capability gaps

De basis voor uitfasering of doorontwikkeling

Uw checks & balances

Overzicht op de prestaties

Resultaat

U heeft een fundament voor communicatie en samenwerking gerealiseerd. Uw mensen gebruiken krachtige visualisaties en spreken begrijpelijke taal. Business capabilities zijn de link tussen uw strategie en bedrijfsvoering. Door continu de prestaties van uw capabilities te meten en de onderliggende technologie te begrijpen kunnen u mensen de juiste keuzes maken op het juiste moment.

Voordelen van I-Knowledge

360 graden overzicht

Fundament voor samenwerking

Basis voor investeringskeuzes

Plan nu een afspraak

Scan gratis jullie IT-project

Een van de belangrijkste uitdagingen bij een IT-project is dat business & IT-teams samen begrijpen van wat we willen doen en wat we gaan doen.

Hoe gaat dat in jullie IT-project?
Ontdek het vandaag. Gratis en vrijblijvend en ga samen aan de slag.

Bekijk onze scan

You have Successfully Subscribed!