Navigeren

Ontdek uw digitale organisatie

U wilt waarde leveren door constant digitaal te blijven innoveren. Kiezen voor een strategische en gefocuste benadering om met digitalisering uw doelstellingen sneller en beter te realiseren. U wilt dat er een duidelijke relatie is tussen de business waarde die een digitale innovatie levert en de wijze waarop u waarde aan uw klanten levert. Wij maken deze relatie meetbaar en leiden digitaliseringsprojecten daarvan af. Immers, deze relatie verandert met de dag en technologie blijft komen en gaan.

Hier staat u nu

  • Innovatie op basis van technologie
  • Afhankelijkheid IT-leveranciers
  • Periodiek meten van prestatie

Hier wilt u naar toe

  • Innovatie op basis van waarde
  • Regie op IT-leveranciers
  • Continu meten van waarde

Digitale innovatie is de katalysator voor verandering. Te vaak wordt onderschat hoe digitale innovatie de aard van uw concurrentie verstoort.

Waarom

Digitale innovatie binnen ecosystemen vraagt om samenwerking. U wilt de manier waarop u besluiten neemt over investeringen in digitaliseringsprojecten veranderen. U ziet dat organisatiegrenzen worden verlaten en de complexiteit van besluiten toeneemt. U vindt het belangrijk regie te houden op uw organisatorische en technologische ambities. Vooral nu er steeds meer spelers en belangen uw speelveld bereiken en uw risico's groter worden.

Uw waarde model

Analyse van waardeketens, risico's en winstgevendheid

Uw cruciale digitale bekwaamheden

Bepaal welk gedrag, methoden en acties nodig zijn om waarde te kunnen creƫren

Uw fit-gap analyse

Beoordelen van de status van elke cruciale digitale bekwaamheid

Uw ontwikkelpad

Managen van de cruciale digitale bekwaamheden

Resultaat

U zet digitale innovatie in binnen en buiten uw organisatiegrenzen. U heeft meer inzicht in uw klanten, u realiseert een betere klantervaring, u werkt digitaal samen met uw ketenpartijen en u maakt gebruik van de mogelijkheden die technologie u biedt. Samen met u zorgen wij ervoor dat regie behouden blijft en maken wij uw bedrijfsvoering elke dag een stukje beter. Door constante focus op uw waardeproposities verbetert u het rendement en weet u nieuwe markten aan te boren.

Voordelen van I-Knowledge

Een link tussen strategie & uitvoering

Helder inzicht in uw rendement in termen van waarde

Een integrale aanpak met kleine stappen

Plan nu een afspraak

Realiseer uw ambitie, start vandaag.

Neem contact op met onze experts voor een echte kennismaking.

Scan gratis jullie IT-project

Een van de belangrijkste uitdagingen bij een IT-project is dat business & IT-teams samen begrijpen van wat we willen doen en wat we gaan doen.

Hoe gaat dat in jullie IT-project?
Ontdek het vandaag. Gratis en vrijblijvend en ga samen aan de slag.

Bekijk onze scan

You have Successfully Subscribed!